Zobozdravstvena
ordinacija
Simona Debelak, dr. dent. med.

Strokovni team

simona.jpg

Simona Debelak, dr.dent.med.

Končala je študij stomatologije na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Posvetila se je zlasti zobozdravstveni oskrbi in rehabilitaciji odraslih. Področja, ki jo najbolj zanimajo so problematika bolečine v stomatologiji - tako fizični kot psihološki vidik, in estetske rešitve. Tako v svoji ordinaciji vpeljuje nove načine zdravljenja. Njene terapije nadgrajujejo strokovnjaki s področja oralne in plastične kirurgije kot tudi akupunkture. Svoje skoraj 30 letne izkušnje izpopolnjuje na domačih in mednarodnih kongresih medicinskih in stomatoloških področij, ki omogočajo čimbolj holističen pristop k pacientu. Eno njenih dopolnilnih znanj je hipnoterapija.

quinto.jpg

Michele Quinto, dr.med., spec.kirurg, spec.stomatolog

Medicinsko in kirurško izobrazbo je pridobil na Univerzi v Trstu l.1989. Nadaljnje izobraževanje je osredotočil na področje stomatologije s poudarkom na implantologiji, oralni kirurgiji, zobni protetiki, gnatologiji ter terapiji temporomandibularnega sklepa. Specializacijo iz gnatologije je zaključil pri prof. Rudolfu Slavičku na Univezi na Dunaju, specialistična znanja pa na Univerzi v Padovi in Harvard University v Bostonu. Od l. 1990 vodi privatno prakso v Ronchi dei Legionari in Gradežu, od l. 2000 tudi v Medicentru v Ronchih pa tudi v Trstu in Udinah. Je strokovni izvedenec na sodišču v Gorici ter znanstveni sodelavec pri razvoju implantatov "P1H". Implantiral je več kot 12000 vsadkov.

lea.jpg

Lea Šemrl, dr.med.

Zdravnica akupunkturistka, članica upravnega odbora Združenja za akupunkturo pri Slovenskem zdravniškem društvu registriranem pri Zdravniški zbornici Slovenije in članica organizacijskega odbora Šole za akupunkturo.
Izobraževala se je na Mednarodni šoli akupunkture v Ljubljani, izpopolnjevala pa na International University for Complementary Medicines (Alma Ata Declaration 1962) na Šri Lanki.* *International University for Complementary Medicines je ustanovil profesor revmatolog Sir Anton Jayasuria, dr.med.. Med drugim je šola prejemnica visokega priznanja United Nations Millennium Award for contribution to Humanity 2006.